Stravovací část
čárka
Plánujte, objednávejte, normujte stravu pro klienty, zaměstnance i cizí strávníky, u kterých získáte přehled o vyváženosti jídelníčku. Receptury vám exportujeme z doposud užívaného systému, nebo vám je dodáme.

Chytrá organizace přináší vždy něco navíc oproti zaběhnutým systémům. Stravu si nyní můžou objednávat zaměstnanci i cizí strávníci díky vlastním přístupům do systému. Jste zvyklí a hromadné zadávání objednávek pro strávníky? Chytrá organizace se vám přizpůsobí. 

Víme, že jste si časem přizpůsobili receptury, proto vám je exportujeme i do Chytré organizace. V případě potřeby dodáme vlastní receptury, které si následně dokážete upravit a přizpůsobit. U diet snadno vyměníte surovinu a přenastavíte ceník. Výdejky pro sklad se vám automaticky spočítají. A pro vydávání stravy do více jídelen nikdy nebylo snadnější.

Klikněte pro přístup do demoverze

Normování, nákup, sklad, počty obědů, objednávky, fakturace = cesta ke spokojenému strávníkovi.

Výdejní terminály

Rádi byste se zbavili tištení seznamů objednané stravy? Díky výdejnímu terminálu a RFID čipům přiděleným kleintům mohou kuchařky ihned vědět, jakou variantu jídla má klient nebo cizí strávník objednanou. Neváhejte se nám ozvat pro bližší informace.

Výpis modulů

Ceníky stravování
Přehled ceny stravy dle diet.
Cizí strávníci
Do systému lze navádět odběratele stravy, kteří nejsou ani zaměstnanci ani klienty organizace.
Databáze potravin
Obsáhlý seznam potravin a jejich výživových hodnot. Do seznamu lze přidávat potraviny dle potřeby organizace.
Hromadné objednávky
Hromadné objednávání obědů. Vidíte zde celkové počty objednaných jídel i objednaná jídla jednotlivých klientů či skupin.
Hromadné výdeje
Hromadné vydávání obědů. Možnost změnit výdej jídla na konkrétní jídelnu.
Jídelníčky
Vkládání jídelníčků a jejich editace, možnost tisku jídelníčku na vybrané období či tvorba a práce s předvýdejkami. Máte zde možnost i tvořit tiskové sestavy objednané stravy dle různých kritérií.
Jídla a receptury
Databáze receptur, nabízí možnost přidání vlastních receptur.
Nutriční přehledy
Přehled nutričních hodnot za období. Přehled hodnot u jednotlivých diet za určité období.
Objednávky dle skupin
Celkový přehled objednané stravy s možností výběru skupin zaměstnanců a klientů. Po uzamknutí jídelníčku nejde již strava změnit.
Objednávky surovin
V modulu objednávky surovin jste si schopni zadat fiktivní stavy objednané stravy a počítat si tak odhadovaný objem surovin, které byste měli dle norem objednat.
Pokladna
Záznamy o příjmových a výdajových dokladech týkající se stravování.
Povolení objednávání
Nastavení objednání stravy u klientů a zaměstnanců.
Povolení odhlášené stravy
Jedná se o modul, kdy jsou již jídelníčky uzavřené a dopíše se absence klienta. Stravovací úsek ovlivňuje vratku a stravovací jednotku podle reality.
Skladové karty potravin
V případě využívání stravovací části i skladového hospodářství je nutné, aby každá potravina měla svou skladovou kartu, kterou lze editovat.
Stravovací jednotka
Stravovací jednotkou se v zařízení s celodenním stravováním rozumí finanční norma průměrných nákladů na potraviny připadající na jeden den.
Tiskové výstupy
Tisknutelné seznamy stravovacích jednotek dle skupin strávníků.
Záznamy objednávek
Historie přehledu objednané stravy.
Zaujalo vás naše řešení? Pak nás neváhejte kontaktovat!